Щоденник шкільний KITE В5, 48 аркушів, MTV (MTV21-283)

64124
14 ДНІВ

Щоденник шкільний Kite MTV21-283 в м'якій PU-обкладинці - неймовірно стильний і зручний помічник у навчанні.

Креативний ліцензійний дизайн з лаконічним тисненням подарує гарний настрій і натхнення. Щоденник з емблемою світової легенди - музичного каналу MTV - створений для справжніх меломанів.

Родзинка моделі - м'яка обкладинка з PU-покриттям. Вона приємна на дотик і дуже практична в використанні, довго зберігає бездоганний вигляд. Малюнок нанесений методом сліпого тиснення, завдяки чому композиція набуває витончений рельєф.

Щільна біла папір - однорідна і гладка, добре вбирає чорнило і не просвічує.

Лініювання - чітка і виразна. Дизайн внутрішнього блоку - лаконічний і стриманий, допомагає максимально зосередитися на навчанні.

Щоденник розрахований на 46 тижнів. Також містить корисну інформацію: Державну символіку і гімн, поле для списку вчителів та сторінку для підсумкових балів.

Закладка-мотати в тон обкладинки дозволить заощадити час і відразу відкрити потрібну сторінку.

На щоденник покладається дуже відповідальна місія - цілий рік супроводжувати дитину на всіх уроках. А його сторінки зберігають найважливішу інформацію: від розкладу занять до оцінок.

Його по праву можна назвати самим затребуваним шкільним аксесуаром. І щоб гідно відслужити з вересня по травень, щоденник повинен бути якісним і надійним. Таким, як щоденники Kite!

особливості:

  • біла щільна папір 70 г / м 2;
  • клейове кріплення листів;
  • внутрішній блок на 46 тижнів з табелем, полем для персональних даних, полем для списку вчителів і Державною символікою;
  • закладка-мотати;
  • ліцензія MTV;
  • матеріал обкладинки - PU;
  • обкладинка зі сліпим тисненням.
Колір
бірюзовий
Серія
MTV
Розмір, см
21x17
Кількість аркушів
54
Обкладинка
твердий (книжкова)
Внутрішній блок
білий
Щільність паперу г/м2
70
Обкладинка
м'яка
Вага брутто (з упаковкою), кг
0
Ширина, см
21
Глибина, см
17
Висота, см
1