Биндер Agent BM-25 Е электрический - №1
Биндер Agent BM-25 Е электрический - №1
Біндер на металеву пружину (крок 3:1), з квадратними отворами. Модель для виробництва малих і середніх тиражів поліграфічної продукції, підходить для виробництва календарів і блокнотів. Міцний металевий корпус, електричний привід перфорації, позиціонер для налаштування під формат.

Тип: електричний / Спосіб зшивання: металева пружина / Форма отворів: квадратна / Максимальна товщина перфорації, аркушів: 25 / Максимальний розмір пружини, мм: 14.3 / Крок перфорації: 3/1 / Відключення ножів: 2 ножа

Біндер Agent BM-25 Е електричний (1010148)

22609
39'061,10 ₴ 32'518,00 ₴1 шт
12 МІСЯЦІВ
Біндер на металеву пружину (крок 3:1), з квадратними отворами. Модель для виробництва малих і середніх тиражів поліграфічної продукції, підходить для виробництва календарів і блокнотів. Міцний металевий корпус, електричний привід перфорації, позиціонер для налаштування під формат. Регулювання глибини перфорації дозволить зрушити отвори на необхідну відстань від краю. Всі отключаемы ножі дозволять робити обкладинку на нестандартні формати, "частковий палітурка", а також полегшать завдання для виробників настінних календарів, залишивши по центру брошури непроперфорированный відрізок для висічки під календарну вішалку. Зона перфорації і палітурки не має обмежень по боках (довжина разової перфорації-34см, А4 формат, 38 отворів), що дозволяє перфорувати і переплітати продукцію великих форматів в кілька прийомів."
Гарантія, міс
12
Тип
електричний
Максимальний формат
А4
Спосіб зшивання
металева пружина
Форма отворів
квадратна
Максимальна товщина перфорації, аркушів
25
Максимальний розмір пружини, мм
14.3
Крок перфорації
3/1
Регулювання глибини перфорації, мм
2.5-5-7-9
Регулювання відступу від краю
є
Ручки перфорації і палітурки
1 (загальна)
Відключення ножів
2 ножа
Корпус
металевий
Контейнер для відходів, л
є
Вага брутто (з упаковкою), кг
26