Детский стол Mealux Oxford Wood PN с ящиком - №1
Детский стол Mealux Oxford Wood PN с ящиком - №2
Детский стол Mealux Oxford Wood PN с ящиком - №1
Детский стол Mealux Oxford Wood PN с ящиком - №2

Ширина, мм: 1200 / Глибина, мм: 650 / Колір основного матеріалу: бук / Мінімальна висота, мм: 500 / Максимальна висота, мм: 740 / Кут нахилу стільниці, град: 0-60

Дитячий стіл Mealux Oxford Wood PN зі скринькою (BD-920 Wood PN с ящиком)

70716
19'990,00 ₴ 19'590,00 ₴1 шт
14 ДНІВ
Киев
Безкоштовно
Забрати 06 травня з 14:00
Безкоштовно
Безкоштовно
Доставка 07 травня з 12:00 до 18:00
Безкоштовно
Відправимо 06 травня після 16:00
Відправимо 06 травня після 16:00
       Дитячий стіл Mealux Oxford Wood Lite – багатофункціональна новинка із можливістю самостійної комплектації. Вам потрібна полиця-надбудова з доповненнями і не потрібні зайві пенали? Або навпаки – вам важливо мати у столі безліч органайзерів? А може, ви шукаєте тільки якісний стіл із натурального дерева? Всі ці варіанти можливі під час вибору дитячого столу Oxford Wood Lite.
Стільниця столу Mealux Oxford Wood виготовлена за високотехнологічним процесом з каучукового дерева та має безпечні закруглені кути. Натуральні матеріали завжди виглядають природньо та приємно у сучасному дизайні.
Висота столу регулюється за допомогою черв'ячного механізму спеціальною ручкою. Її можна розмістити з будь-якої сторони, що дуже зручно. Відрегулювати стіл досить просто: на ніжках зображено шкалу співвідношення зросту дитини до висоти парти. 
Відмінним доповненням до цієї моделі є полиця-надбудова. У полиці-надбудови є висувний дерв'яний ящик  для зберігання різних речей, а також - невеликі полички для книжок. Магнітну металеву дошку можна використовувати для записів та нотаток, прикріплюючи їх магнітами відповідно до днів тижня. Важливою частиною полиці-надбудови є міцна висувна підставка для книги або планшета зі змінним кутом нахилу.
Рухома частина стільниці легко змінює кут нахилу до 60 градусів завдяки спеціальному покроковому механізму та газліфту. Для безпечної зміни нахилу на стільниці є спеціальний проміжок.
Приємним доповненням до регульованої стільниці є магнітна лінійка-бар'єр. Дитина може використовувати її для виконання домашнього завдання, закріплення зошита або альбомного листа на стільниці. Лінійку можна розмістити вгорі або внизу для запобігання падіння предметів.
Унікальна новинка та чудове доповнення до столу – зйомна мобільна дерев'яна тумбочка з екологічно чистих та безпечних матеріалів. Ця тумба може використовуватися не тільки як частина столу, а і як окремий аксесуар. Тумбу з м'якою подушкою на коліщатках використовуємо під час спільного виконання домашнього завдання.
Під стільницею розташовані два органайзери для зберігання шкільного приладдя.
На бічній частині столу є дерев'яна ручка для портфеля чи спортивної форми. Її можна розмістити з будь-якої зручної сторони.
Металеві ніжки доповнені спеціальними регульованими меблевими опорами
Ширина, мм
1200
Глибина, мм
650
Колір основного матеріалу
бук
Можливість регулювання висоти
так
Мінімальна висота, мм
500
Максимальна висота, мм
740
Кут нахилу стільниці, град
0-60