Кресло Mealux Ergoback BL - №1
Кресло Mealux Ergoback BL - №2
Кресло Mealux Ergoback BL - №3
Кресло Mealux Ergoback BL - №4
Кресло Mealux Ergoback BL - №1
Кресло Mealux Ergoback BL - №2
Кресло Mealux Ergoback BL - №3
Кресло Mealux Ergoback BL - №4

Колір: блакитний / Глибина, мм: 450 / Мінімальна висота, мм: 310 / Максимальна висота, мм: 550

Колір:
блакитнийсірийрожевий

Крісло Mealux Ergoback BL (Y-1020 BL)

70612
9'990,00 ₴1 шт
14 ДНІВ
Киев
Безкоштовно
Забрати 06 травня з 14:00
Безкоштовно
Безкоштовно
Доставка 07 травня з 12:00 до 18:00
Безкоштовно
Відправимо 06 травня після 16:00
Відправимо 06 травня після 16:00
У подарунок до крісла йдуть зйомні чохли з тканини, що дихає, які легко і зручно знімаються для заміни або прання. Крім того, ви зможете змінювати комплектацію залежно від сезону.
Спинка крісла має унікальну конструкцію, тому буде максимальне прилягання до спини дитини і як результат, відмінний поперековий упор, підтримка спини та мінімізація навантаження на хребет, а також формування правильної постави. Крісло доповнено підлокітниками.
Спинка крісла ортопедичної форми з перфорацією заслуговує на особливу увагу, так як конструкція розроблена таким чином, що поєднує в собі синхронізоване регулювання висоти і вигину спинки.

На малюнку зображено спеціальний гвинт, яким можна фіксувати положення спинки крісла (горизонтальна глибина), спинку необхідно налаштовувати індивідуально, виходячи з параметрів дитини. Спинку можна відрегулювати як для занять, щоб дитина сиділа рівно, так і зменшити вигин на час відпочинку.
Висоту спинки крісла можна регулювати незалежно від висоти сидіння. Дане крісло ідеально підходить як для дошкільнят (від 5 років), так і для школярів. Відрегулювавши висоту спинки, міцно затягніть гвинт. Завдяки унікальній конструкції крісло підходить як для регульованих, так і стандартних столів.
Широка хрестовина сприяє максимальній стійкості конструкції крісла.

Коліщата крісла з нейлоновим покриттям автоматично блокуються при навантаженні від 25  кг. Дану функцію можна відключити спеціальними стопорами.


Колір
блакитний
Глибина, мм
450
Мінімальна висота, мм
310
Максимальна висота, мм
550
Крісло
Y-1020