Пленка рулонная TOSHEN, 330 мм, 1000 м, 30 мкм, Soft Touch - №1
Пленка рулонная TOSHEN, 330 мм, 1000 м, 30 мкм, Soft Touch - №1

Тип плівки: рулонна / Довжина рулону, м: 1000 / Поверхня: Soft Touch

Плівка рулонна TOSHEN, 330 мм, 1000 м, 30 мік, Soft Touch (000015464)

67516
9'983,00 ₴ 9'384,00 ₴1 шт
14 ДНІВ

Плівка для ламінування Soft Touch рулонна офісного намотування, 1000м

  • Щільність - 30мкм
  • Розмір – 330мм
  • Намотування - 1000м
  • Поверхня прозорий оксамит Soft Touch
Поліпропіленова прозора оксамитова плівка для ламінування.
Дуже нелегко описати фантастичне відчуття м'якого дотику, і дуже складно показати це на фотографії.

Тільки уявіть, що ви відчуваєте, коли намагаєтеся доторкнутися до оксамиту з короткими ворсинками, гладкої замші або м'якої замшевої шкіри, і тоді ви зрозумієте її чудову тактильну властивість.

Ламінація soft touch - це особливий метод матового ламінування, що надає друкованої продукції м'якість при дотику, і ідеально підходить для використання в продуктах високого класу.

Виробництво такого матеріалу було засноване створення унікального тактильного ефекту. Ця властивість BOPP Soft Touch визначила і її застосування. Досягти необхідного біоефекту допомогла унікальна технологія спеціального матового покриття лицьової сторони. Для забезпечення якісної адгезійної властивості зворотний бік виконано із застосуванням етилен-вініл ацетатного покриття.

Матова ламінація поверхні – це припресування по всій поверхні виробу матової прозорої плівки, що створює ефект відливу шовковистого. Різновидом матової плівки є плівка "Soft Touch" - матова прозора плівка, що створює ефект оксамиту. Використання плівки «Soft Touch» дозволяє отримувати більш насичені кольори

Купити плівку для ламінації Soft Touch (Софт тач) можна у Києві в нашому магазині з демозалом або ми відправимо вам НОВОЮ ПОШТОЮ з нашого складу в день замовлення. Наша компанія Надійний Компаньйон є прямим постачальником рулонної плівки для ламінації, тому нашим клієнтам пропонуємо найнижчі ціни на витратні матеріали для ламінування.
Тип плівки
рулонна
Спосіб ламінування
холодний
Щільність, мкм
30
Ширина рулону, мм
330
Довжина рулону, м
1000
Поверхня
Soft Touch