Биговщик RD YH-360A электрический ударный - №1
Биговщик RD YH-360A электрический ударный - №2
Биговщик RD YH-360A электрический ударный - №1
Биговщик RD YH-360A электрический ударный - №2

Біговщик RD YH-360A електричний ударний (000015259)

67194
303'072,00 ₴ 284'887,00 ₴1 шт
14 ДНІВ
Киев
Безкоштовно
Забрати 08 травня з 14:00
Безкоштовно
Безкоштовно
Доставка 10 травня з 12:00 до 18:00
Безкоштовно
Відправимо 08 травня після 16:00
Відправимо 08 травня після 16:00

Автоматична бігувально/перфораційна машина ударного типу RD YH-360A з автоматичною подачею листів із роздувом стопи. Призначений для біговки/перфорації (видавлювання лінії) на папері, картоні та інших матеріалах для подальшого згину готових виробів. Застосовується в оперативних цифрових та офсетних друкарнях як професійний фінішний пристрій при виробництві папок, м'яких обкладинок, буклетів, розкладних візиток, листівок, календарів та багато іншого.


 


Автоматичний біговщик/перфоратор RD YH-360A з вакуумною системою подачі паперу з функцією роздування. Машина в автоматичному режимі виконує біговку (або перфорацію) за заданою програмою, кількість бігів (ліній) встановлюється користувачем на високоточному кольоровому сенсорному екрані.

У режимі програмування можливо внести та зберегти параметри біговки та перфорації (кількість бігів, відстань між бігами), що значно збільшує продуктивність та зручність використання. Оператор за допомогою сенсорної клавіатури послідовно встановлює розмір і необхідну кількість одинарних бігів або перфорації.

Машина дозволяє зробити до 32 одночасних бігувальних ліній на аркуші. Біговщик RD YH-360A бігує практично всі види паперу - лазерний друк, папір зі складною текстурою, ламіновані обкладинки, папір покритий УФ лаком, матеріали високої щільності (до 400 г/м?), матеріали з перехресним напрямком волокон, текстурну, крейдовану, дизайнерську, звичайний офісний папір.

Переваги:

Легка заміна бігувальних і перфораційних блоків, налаштування щільності паперу, що подається, сенсор подачі паперу, відображення встановлених параметрів біговки на кольоровому сенсорному екрані, налаштування кута подачі паперу по двох напрямних для виправлення відхилень.

Одночасна бігівка до 32 ліній на аркуші. Передбачено режим автоматичної поздовжньої перфорацією, що керується, що дозволяє виготовляти «відривні» вкладки. Для запобігання склеювання листів у стопі, біговщик оснащений системою роздування, що не потребує компресора. Машина оснащена зручним механічним налаштуванням глибини біговки. Тиск на матеріал при біговці не ушкоджує і не заламує поверхню. При необхідності додатково можна встановити матриці з подвійним бігом.

Реалізовано безперервний контроль відсутності/застрягання паперу.

Висока швидкість роботи.

П'єдестал (підставка) із відділами для зберігання інструментів у комплекті.

Ширина бігівки, мм
330
Габаритні розміри, мм
620х1660х1035
Вага, кг
120