Набор маркеров текстовых Buromax NEON, 2-4 мм, 6 шт, ассорти - №1
Набор маркеров текстовых Buromax NEON, 2-4 мм, 6 шт, ассорти - №2
Набор маркеров текстовых Buromax NEON, 2-4 мм, 6 шт, ассорти - №3
Набор маркеров текстовых Buromax NEON, 2-4 мм, 6 шт, ассорти - №1
Набор маркеров текстовых Buromax NEON, 2-4 мм, 6 шт, ассорти - №2
Набор маркеров текстовых Buromax NEON, 2-4 мм, 6 шт, ассорти - №3

Колір чорнила: асорті / Товщина лінії, мм: 1-4

Колір чорнила:
зеленийрожевийпомаранчевийсинійжовтийасортіасорті

Набір маркерів текстових Buromax NEON, 2-4 мм, 6 шт, асорті (BM.8904-94)

64697
146,10 ₴ 118,00 ₴1 шт
14 ДНІВ
Киев
Безкоштовно
Забрати 01 травня з 14:00
Безкоштовно
100 ₴
Доставка 03 травня з 12:00 до 18:00
100 ₴
Відправимо 01 травня після 16:00
Відправимо 01 травня після 16:00

Високоякісне чорнило текстових маркерів BUROMAX спеціально розроблені д ля зручного і легкого виділення тексту на різних видах паперу. За допомогою тестових маркерів можна швидко виділити як рукописний текст на папері різної товщини, так і текст на факсового паперу, а також текст, надрукований за допомогою будь-яких різновидів принтерів і за допомогою копіювальних апаратів.

Чорнило маркерів НЕ розмазують виділяється текст, залишають слід, що дозволяє прочитати виділений текст під кольоровим шаром маркера. Чорнило не просочуються навіть через тонкі сорти паперу.

Зносостійкий пишучий вузол з гладким пористим клиноподібним наконечником забезпечує насичену і чітку лінію листи товщиною від 1 до 4 мм, яка може варіюватися в залежності від нахилу маркера. Написи легко і плавно лягають на папір, що робить процес використання маркера BUROMAX максимально комфортним. Зручності використання також сприяють гумові вставки, розміщені з боків корпусу.

Вузол і наконечник витримують високі показники тиску і натиску без втрати функціональних властивостей. Корпус з первинного PP (поліпропілену) не пропускає повітря до стрижня, не допускає його швидке висихання і забезпечує можливість тривалого зберігання і використання маркера. Завдяки чорнила на водній основі, сліди від маркера легко змиваються практично з усіх видів тканин, а також різних поверхонь. Важливою перевагою текстових маркерів BUROMAX є те, що вони не засихають без ковпачка до 5 днів.

Відсутність хімічного запах разом з безпечної водною основою робить процес використання текстового маркера BUROMAX комфортним і придатним для навчання, професійних і побутових потреб.

У набір текстових маркерів BM.8904-94 входять маркери жовтого, зеленого, рожевого, оранжевого, блакитного та фіолетового кольорів. Упаковка: PVC- пенал з европодвесом.

Колір чорнила
асорті
Основа чорнила
водна
Товщина лінії, мм
1-4
Наконечник
клиноподібний
Поверхня для письма
папір
Вага брутто (з упаковкою), кг
0
Ширина, см
13
Глибина, см
11
Висота, см
2