Щоденник шкільний KITE В5, 48 аркушів, DC (DC21-264)

64126
14 ДНІВ

Щоденник шкільний Kite DC21-264 з твердої PU-обкладинкою - неймовірно стильний і практичний.

Креативний ліцензійний дизайн DC подарує гарний настрій і натхнення. Об'ємна гумова нашивка з легендарної емблемою Batman дозволить відчути себе справжнім супергероєм. Також в цій ліцензії можна зібрати весь набір необхідної канцелярії для школи!

Родзинка моделі - тверда обкладинка з PU-покриттям. Вона приємна на дотик і дуже практична в використанні. Довго зберігає бездоганний вигляд і надійно захищає сторінки.

Щільна біла папір - однорідний і гладкий, добре вбирає чорнило і не просвічує.

Лініювання - чітка і виразна. Дизайн внутрішнього блоку - лаконічний і стриманий, допомагає максимально зосередитися на навчанні.

Щоденник розрахований на 46 тижнів. Також містить корисну інформацію: Державну символіку і гімн, поле для списку вчителів та сторінку для підсумкових балів.

Закладка-мотати в тон обкладинки дозволить заощадити час і відразу відкрити актуальну сторінку.

На щоденник покладається дуже відповідальна місія - цілий рік супроводжувати дитину на всіх уроках. А його сторінки зберігають найважливішу інформацію: від розкладу занять до поточних оцінок.

Його по праву можна назвати самим затребуваним шкільним аксесуаром. І щоб гідно відслужити з вересня по травень, щоденник повинен бути якісним і надійним. Таким, як щоденники Kite!

особливості:

  • біла щільна папір 70 г / м 2;
  • клейове кріплення листів;
  • внутрішній блок на 46 тижнів з табелем, полем для персональних даних, полем для списку вчителів і Державною символікою;
  • закладка-мотати;
  • ліцензія DC;
  • тверда PU обкладинка;
  • обкладинка прикрашена об'ємної гумової нашивкою.
Колір
чорний
Серія
DC Comics
Розмір, см
21x17
Кількість аркушів
54
Обкладинка
твердий (книжкова)
Внутрішній блок
білий
Щільність паперу г/м2
70
Обкладинка
твердий картон
Вага брутто (з упаковкою), кг
0
Ширина, см
21
Глибина, см
17
Висота, см
1