Термоклеевой биндер BOWAY K2 - №1
Термоклеевой биндер BOWAY K2 - №1

Термоклейвий биндер BOWAY K2 (21815)

63377
104'236,20 ₴ 99'232,00 ₴1 шт
12 МІСЯЦІВ

для   виробників поліграфічних послуг.

напівавтоматична   клейова машина. Всі операції, за винятком позиціонування обкладинки і закладки   блоку   аркушів, виробляються в автоматичному режимі.

Т о л щін а   палітурки   до   6 0 мм,   довжина палітурки   до   3 35 мм,   продуктивність   до   35 0 книг \ год.

Машина оснащена витяжним вентилятором і мішком для збору пилу, що утворюється в результаті роботи фрези, що дозволяють працювати чисто і акуратно. Модель укомплектована тумбою.

ФРЕЗА: має два різця трикутної форми, які виконують насічку корінця для отримання міцного склеювання матеріалу. Можливе відключення блоку фрези. Особливістю даної фрези є замінні твердосплавні різці, при зносі яких досить зняти і повернути їх на 120 °, це дозволяє використовувати один зуб три рази.
УПРАВЛІННЯ: кольоровий семидюймовий цифровий сенсорний дисплей відображає всі параметри роботи і дозволяє виконати програмні установки і тестування машини. Оператор може вибрати три типи режиму виконання операцій: ручний і напівавтомат.
Каретка: здійснює автоматично регульований механічний затискач блоку - листи міцно фіксуються один щодо одного в процесі подальшої обробки блоку.

Губки каретки виступають за габарити блоку в затиску і служать «відкривачі» захисних стулок фрези. Завдяки цьому корінець блоку захищений від деформацій під час проходження всіх стадій обробки. Доступні регулювання: механічні - відступ корінця від переднього краю блоку склейки і обтиску обкладинки; програмні - настройка фізичного зусилля стиснення затискних губок каретки блоку, установка товщини блоку, установки тимчасових інтервалів циклу роботи блоку.
Клеїв ВАННА: проклейка корінця здійснюється одним завдає клейовим валиком з регулюванням товщини відсіканням клею і одним лезом для регулювання зняття кількості нанесеного клею. Доступні регулювання: механічні - кількість клею, що наноситься, кількість знімається клею, всієї клейової ванни по вертикальній осі. Програмні - температура клею.
БЛОК склеювання і ПОЗИЦІОНУВАННЯ ОБКЛАДИНКИ: Є допоміжний столик для спрощеного центрування обкладинки. Ви можете змінити відстані відступу обкладинки від переднього краю блоку. Програмним способом регулюються настройка фізичного зусилля стиснення обтискних губок і можливість установки тимчасових інтервалів циклу роботи блоку, а також відключення блоку дозволяє виготовляти відривні стікери.


Гарантія, міс
12
Гарантія, років
1