Кулер для води HotFrost V115АE (120211506)

51577
24 МІСЯЦЯ

Кулер представлений в традиційному білому кольорі. Особливу елегантність і строгість даної моделі надає вставка темно-сірого кольору в зоні роздачі води. Ця модель ідеально підійде до абсолютно будь-якого стилю завдяки своєму оригінальному і стильному дизайну, який включає прості форми, вишукані лінії.

Родзинкою диспенсера є акуратні краники типу «натиск кухлем», вони дуже ергономічні і зручні тим, що для набору води потрібно тільки одна вільна рука (в якій знаходиться чашка). Такі крани є найбільш популярними за результатами опитування наших споживачів

В кулері використовується термоелектричний тип охолодження. Більш висока потужність нагріву робить цей апарат набагато продуктивніше, адже він здатний нагрівати до 5.5 літрів води на годину.

Відмінною особливістю і явною перевагою на користь цього девайса є нижнє завантаження бутлі. Бутель з питною водою встановлюється в шафку, на шийку бутля надаватися вбудований сифон з забірної трубкою, а Вам залишається тільки спостерігати за індикатором наявності води. Такий диспенсер істотно полегшить Ваше життя!

HotFrost V115АE - Ваш вибір на користь якості!

Колір
білий
Гарантія, міс
24
Вода
гаряча/холодна
Тип розміщення
підлоговий
Тип охолодження
електронний
Потужність нагріву, Вт
650
Потужність охолодження, Вт
75
Продуктивність нагрівання, л/год
5.5 (87-90°C)
Продуктивність охолодження, л/год
0.6 (10-15°C)
Шафка
під бутль
Тип завантаження пляшки
нижній
Вага брутто (з упаковкою), кг
12