Набір настільний KITE, 5 предметів, Transformers (TF17-214)

39378
14 ДНІВ

В комплект канцелярського набору Kite Transformers входить:

1. Два олівця графітних з кристалом, середньої твердості. Товстий і м'який грифель малює плавно, не кришиться і не дряпає папір. Довжина виробу 175 мм, товщина грифеля - 3 мм. При заточуванні або падінні олівець не ламається. Олівець покритий кольоровим малюнком. Покриття запобігає розсихання і поява тріщин на корпусі.

2. Лінійка виконана з прозорого пластика, дуже легко проглядаються роздільники. Лінійка термостійка і стійка до механічних пошкоджень і подряпин. Довжина виробу 15 див.

3. Безпечні ножиці досить гострі для розрізання паперу, картону, тканини і ниток. Навіть при легкому натисканні дитина відріже щільний картон. Довжина виробу 13 см дозволяє з легкістю зберігати ножиці у пеналі.

4. Міцний металевий стаканчик призначений для зберігання шкільного приладдя та грамотної організації робочого місця. Стакан-підставка розділений на 4 відсіки, що дозволяє швидко знайти потрібну канцелярію. Висота склянки 9 см, діаметр - 7,5 див.

На всіх виробах зображений персонаж мультфільму Трансформери, що сподобається кожному хлопчикові. Продукція пройшла гігієнічні дослідження. Рекомендовано дітям дошкільного і шкільного віку.

Матеріал
метал
Колір
чорний
блакитний
Що повинно бути в наборі:
підставка для ручок
ножиці
лінійка
графітний олівець
Серія
Transformers
Вага брутто (з упаковкою), кг
0