Степлер (скоби №23/8, 24/6), 50 аркушів, сріблястий (BM.4251-24)

49741
14 ДНІВ

степлер Металевий BUROMAX підкреслить індивідуальність і стане незамінним атрибутом в роботі. Степлер підходить для щоденного використання як вдома, так і в офісі. Скріплює заявлена кількість аркушів 50 аркушів паперу 80 г/м²) і навіть більше.

Здатний виробляти зшивання документів трьома способами:

закритий тип зшивання - ніжки скоби загнуті всередину (найбільш популярний спосіб). Таким способом рекомендується зшивати документи для їх довгострокового зберігання.
відкритий тип зшивання - ніжки скоби загнуті назовні. Скоба, закручена таким чином, швидко і легко видаляється з мінімальним пошкодженням для документа. Такий тип зшивання рекомендується застосовувати для тимчасового скріплення документів.
прямий тип зшивання - ніжки скоби не загинаються. Даний тип зшивання рекомендується застосовувати для прикріплення документіві інших листових матеріалів на м'якій поверхні, наприклад, до корковим або повстяним дощок.

Корпус виготовлений з металу із пластиковою вставкою на важелі, яка перешкоджає ковзанню руки, що робить роботу з ним комфортним, і металевою підошвою.

Дана модель степлера оснащена вбудованим металевим дестеплером для вилучення скоби – зручність та економія часу!

Скоби
24/6 до 30 аркуш.
23/8 до 40 аркуш.
Максимально скріплює, листів 80г/м2
50
Тип зшивання
прямий
всередину / назовні
Спосіб скріплення
втачку
Відступ, мм
80
Корпус
метал
Колір корпусу
сріблястий
Вага брутто (з упаковкою), кг
0
Ширина, см
16
Глибина, см
6
Висота, см
4