Пленка рулонная PKC матовая 450 мм, 2000 м, 27 мкм - №1
Пленка рулонная PKC матовая 450 мм, 2000 м, 27 мкм - №1

Тип плівки: рулонна / Довжина рулону, м: 2000 / Поверхня: матова

Рулонна плівка PKC матова 450 мм, 2000 м, 27 мкм (52545)

27758
4'893,00 ₴1 рул
14 ДНІВ

Матова плівка марки РКССо виготовлена з биориентированного поліпропілену (BOPP). Також вона має покриття із спеціально розробленого клейового шару (EVA: EM 31-1), необхідного для термоламинации. Особливість цього шару полягає в його низькій температурі плавлення і у високій мірі прилипання до виробу. В залежності від типу ламінатора і його швидкості, робоча температура нагріву може становити від 70 до 120°C.

Плівка PKCCo використовується при гарячому ламінуванні. З її допомогою вдається домогтися найбільшої привабливості поліграфічної продукції. Плівка підходить для ламінації брошур і книжкових обкладинок, посібників для школярів, упаковок з картону, водонепроникного гофрованого картону, гральних карт, паперових пакетів, календарів, плакатів та багато іншого.

Матеріал добре утримує фарби та чорнило, має гарну прозорість і блиск. Ламіновану цією плівкою продукцію можна піддавати подальшим обробок, таких як фальцювання, штрихування, біговка, вирубка, тиснення фольгою, УФ-лакування.

Особливість термоплівки BOPP від корейського виробника PKCCo полягає в тому, що для її виробництва використовувалося екологічно чиста сировина і в процесі експлуатації не виділяє токсичних речовин. Також у неї немає анчерного покриття, тому вона не має запаху і знижує ризик виникнення пожежі. Дана матова плівка не розтріскується під впливом навколишнього середовища, володіє хорошою міцністю і прекрасними бар'єрними властивостями. Під час ламінації матеріал не скручується, має опір до подряпин.

Тип плівки
рулонна
Спосіб ламінування
гарячий
Щільність, мкм
27
Ширина рулону, мм
450
Довжина рулону, м
2000
Поверхня
матова
Вага брутто (з упаковкою), кг
20