Маркер перманентный, 0.6 мм, Buromax, черный, тонкопишущий - №1
Маркер перманентный, 0.6 мм, Buromax, черный, тонкопишущий - №2
Маркер перманентный, 0.6 мм, Buromax, черный, тонкопишущий - №3
Маркер перманентный, 0.6 мм, Buromax, черный, тонкопишущий - №1
Маркер перманентный, 0.6 мм, Buromax, черный, тонкопишущий - №2
Маркер перманентный, 0.6 мм, Buromax, черный, тонкопишущий - №3

Колір чорнила: чорний / Товщина лінії, мм: 0.6

Колір чорнила:
чорнийсинійчервоний

Маркер перманентний, 0.6 мм, Buromax, чорний, тонкопишучий (BM.8701-01)

34685
13,70 ₴ 11,50 ₴1 шт
14 ДНІВ
Киев
Безкоштовно
Забрати 01 травня з 14:00
Безкоштовно
100 ₴
Доставка 03 травня з 12:00 до 18:00
100 ₴
Відправимо 01 травня після 16:00
Відправимо 01 травня після 16:00

Яскраві, насичені, високо контрастні чорнила перманентних маркерів BUROMAX стійкі до стирання, впливу вологи (водостійкі), вигоранню – впливу УФ-променів (світлостійкі), а також інших атмосферних впливів.  

Написи, зроблені перманентними BUROMAX відмінно витримують різноманітні умови як поза, так і у середині приміщення. Універсальне використання забезпечується можливістю перманентних маркерів  BUROMAX наносити написи на практично будь-яких поверхнях: папір, картон, дерево, гуму, кераміку, пластик, скло, метал, шкіру, тканину і т.п.

Перманентні маркери BM. 8701 відносяться до OHP різновиду перманентних маркерів – це означає, що з їх допомогою можна зробити стійкі написи, в тому числі, на гладких, делікатних поверхнях, таких як фотопапір, різноманітні прозорі та полімерні плівки (наприклад, проекційні плівки), поверхні CD/DVD/ BD дисків і т.п.

Зносостійкий пишучий вузол з гладким тоненьким кулевидним наконечником забезпечує насичену та чітку лінію письма товщиною 0,6 мм.  Завдяки тоненькому наконечнику з маркерами BM.8701 можна робити написи на маленьких ділянках та деталях, дозволяючи підписувати навіть маленькі деталі, не дряпаючи та не пошкоджуючи поверхню нанесення. Нанесені написи швидко висихають (швидкість висихання напису – до 5 с), завдяки високоякісним чорнилам на спиртовій основі.   

Завдяки корпусу из первинного PP (поліпропилену)який не допускає повітря до стрижня та швидке висихання, маркери BM. 8701 будуть довго служити своєму володарю.  

Ефективні у використанні як для професійного використання (маркування на складі, роботи в межах логістичних процесів, маркування в рітейлі), так і для побутових потреб поза та у середині приміщень (персоналізація особистих речей та дитячого шкільного приладдя, спортивного та туристичного інвентарю,  маркування різноманітних поверхонь в саду, гаражі, майстернях і т.п.).   

Колір чорнила
чорний
Основа чорнила
спиртова
Товщина лінії, мм
0.6
Наконечник
конусоподібний
Поверхня для письма
CD, DVD
будь-яка поверхня
Вага брутто (з упаковкою), кг
0
Ширина, см
13
Глибина, см
1
Висота, см
1