Фарби акварельні KITE Hello Kitty без кисті, 10 кольорів (HK21-060)

63625
14 ДНІВ

Медові акварельні фарби Kite HK21-060 допоможуть малятам створювати яскраві малюнки і відчути себе справжніми художниками. Вони незамінні для школи, будинку, дитячого садка і гуртків образотворчого мистецтва.

У кожній дитині живе натхненний художник з необмеженою фантазією і безкрайніх творчим потенціалом. Малювання допомагає малюкам реалізовувати таланти, розвивати творчі здібності, вихлюпувати на папір найзаповітніші мрії, а також відіграє важливу роль в загальному розвитку дитини. З фарбами Kite процес малювання буде приємним і захоплюючим, а результат - фантастичним.

Медові напівсухі акварелі Kite - яскраві та насичені, добре поєднуються між собою, створюючи нові відтінки. Кольори прекрасно розмиваються водою, набуваючи чарівну прозорість. Ту саму, за яку так цінуються акварелі.

Текстура - приємна і однорідна, фарба легко набирається на кисть і рівномірно наноситься на поверхню паперу. Кольори - чисті й соковиті. А значить - малюнки будуть виглядати чудово.

Яскрава палітра на 10 квітів надихає створювати шедеври. Пластикова упаковка на клямці - компактна і зручна у використанні. Прозора кришка дозволяє розгледіти кольори.

Строкатий дизайн упаковки з улюбленицею дівчаток Кітті буде піднімати настрій і надихати малювати з натхненням. Зберіть повну колекцію канцелярії в цій ліцензії, дитина буде в захваті!

Фарби виготовлені з натуральних компонентів. Не містять шкідливих речовин і мають нейтральний аромат.

особливості:

  • гармонійна палітра - 10 яскравих кольорів в наборі;
  • зручний формат - пластикова упаковка на клямці з прозорою кришкою;
  • малювати легко і приємно - фарби прекрасно поєднуються між собою;
  • кольори легко набираються на пензель і мають однорідну текстуру;
  • безпечні для дитини - натуральний склад і нейтральний аромат;
  • улюблена дитяча ліцензія Hello Kitty.
Колір
асорті
Серія
Hello Kitty
Кількість кольорів, шт
10
Упаковка
пластиковий пенал
Кисть
немає
Вага брутто (з упаковкою), кг
0
Ширина, см
15
Глибина, см
8
Висота, см
2