Термоклеевой биндер BOWAY K8 - №1
Термоклеевой биндер BOWAY K8 - №1

Термоклейвий биндер BOWAY K8 (21820)

63378
269'864,00 ₴1 шт
12 МІСЯЦІВ

Для виробників поліграфічних послуг.

Напівавтоматична клейова машина. Всі операції, за винятком позиціонування обкладинки і закладки блоку листів, виробляються в автоматичному режимі.

товщина палітурки   до 60мм, довжина палітурки   до 440мм, продуктивність до   450 книг \ год.
Машина оснащена витяжним вентилятором і мішком для збору пилу, що утворюється в результаті роботи фрези, що дозволяють працювати чисто і акуратно. Модель укомплектована тумбою на колесах.

ФРЕЗА: має 9 різців трикутної форми, які одночасно виконують підрізування і насічку корінця для отримання міцного склеювання матеріалу. Можливе відключення блоку фрези. Особливістю даної фрези є замінні твердосплавні різці, при зносі яких досить зняти і повернути їх на 120 °, це дозволяє використовувати один зуб три рази.

УПРАВЛІННЯ: кольоровий семидюймовий цифровий сенсорний дисплей відображає всі параметри роботи і дозволяє виконати програмні установки і тестування машини. Оператор може вибрати три типи режиму виконання операцій: ручний, напівавтомат, і автоматичний.

Каретка: здійснює автоматично регульований механічний затискач блоку - листи міцно фіксуються один щодо одного в процесі подальшої обробки блоку. Губки каретки виступають за габарити блоку в затиску і служать «відкривачі» захисних стулок фрези і механізму бічний проклейки. Завдяки цьому корінець блоку захищений від деформацій під час проходження всіх стадій обробки. Доступні регулювання: механічні - відступ корінця від переднього краю блоку склейки і обтиску обкладинки; програмні - настройка фізичного зусилля стиснення затискних губок каретки блоку, установка товщини блоку, установки тимчасових інтервалів циклу роботи блоку.

БЛОК бічне проклеювання: виконаний у вигляді двох роликів розташованих під кутом 45 °, з механічною автопідстроюванням зазору між клеять роликами в залежності від товщини блоку. Доступні регулювання: механічні - регулювання товщини відсікання клею на кожному з двох роликів, можливість відключити вузол бічний проклейки за допомогою ручної розводки роликів в сторони і установки в спеціальні отвори фіксуючих засобів.

Клеїв ВАННА: Проклейка корінця здійснюється трьома такими, що завдають валиками і знімають лезом, першим завдає клейовим валиком з регулюванням товщини відсіканням клею, другим валиком обертання якого направлено в протилежну сторону руху каретки з регулюванням товщини відсіканням клею, третім коригуючих для більш рівномірного розподілу кількості нанесеного клею. Доступні регулювання: механічні - перший валик кількості клею, що наноситься з регулюванням товщини відсіканням клею, другий валик кількості клею, що наноситься з регулюванням товщини відсіканням клею, третій валик кількості знімається клею, лезо для регулювання зняття нанесеного клею, всієї клейової ванни по вертикальній осі; програмні - температура клею в клейовий ванні, регулювання температури третього коригуючого валика.

БЛОК склеювання і ПОЗИЦІОНУВАННЯ ОБКЛАДИНКИ: доступна механічна настройка висоти всього блоку обтиску обкладинки і проклейки щодо корінця по вертикальній осі (в передній і задній частинах блоку) ручки настройки мають годинниковий механізм забезпечує точність настройки висоти блоку, що сприяє більш якісному проникненню клейового складу в волокна матеріалу і отримання бажаної геометричної форми корінця вироби. Є допоміжний столик для спрощеного центрування обкладинки. Ви можете змінити відстані відступу обкладинки від переднього краю блоку. Програмним способом регулюються настройка фізичного зусилля стиснення обтискних губок і можливість установки тимчасових інтервалів циклу роботи блоку, а також відключення блоку, що дозволяє виготовляти відривні стікери.

Гарантія, міс
12
Гарантія, років
1