Биговальный станок Gemini 331 - №1
Биговальный станок Gemini 331 - №1

Ширина бігівки, мм: 900 / Товщина стопи, мм: 0.1-0.35

Бігувальний пристрій 331 Gemini (27027)

61305
115'580,00 ₴1 шт
14 ДНІВ

Автоматичний бігувально-перфораційний верстат ударного типу з ручною подачею листів. Керування здійснюється клавішами на панелі керування та відображається на дисплеї. Можна зберегти до 30 програм у пам'яті пристрою. У цьому верстаті можна застосувувати  практично всі види паперу - цифровий, металізований, ламінований папір, папір з УФ лаком та ін.

Дана модель оснащена механічним налаштуванням глибини біговки, лічильником кількості бігів та кількості листів. Опційно передбачений режим поздовжньої перфорації (12/24 TPI) та біговки дисковими ножами. Проста заміна бігувальних та перфораційних інструментів Slide-in.

Цей апарат має запатентовану програмну функцію "ProgressiveTM біговка". Щоб скористатися цією функцією не потрібно довгих налаштувань бігувальної машини, достатньо знайти цей пункт в меню управління, потім вибрати один із двох видів бігування, початкову позицію, глибину бігування та кількість аркушів. Після цього натисніть на старт і подавайте листи. Все буде зроблено автоматично.

Два типи ProgressiveTM бігування:
       1. Inc/Dec ProgressiveTM
       2. V ProgressiveTM

Обидва типи докладно описуються на малюнку, який супроводжує наш опис.

Ширина бігівки, мм
900
Товщина стопи, мм
0.1-0.35