Фотополимер жидкий Imagepac A8 для изготовления печатей и штампов - №1
Фотополимер жидкий Imagepac A8 для изготовления печатей и штампов - №1

Imagepac A8 (А8)

35484
53,90 ₴ 45,00 ₴1 шт
14 ДНІВ
Киев
Безкоштовно
Забрати 01 квітня з 14:00
Безкоштовно
100 ₴
Доставка 02 квітня з 12:00 до 18:00
100 ₴
Відправимо 01 квітня після 16:00
Відправимо 01 квітня після 16:00

ImagePac – готовий до використання рідкий фотополімер для виготовлення кліше печаток та штампів.


Розфасований у спеціальні вакуумні упаковки, розмір А8.


При його використанні немає необхідності застосовувати захисну плівку, субстрат та бордюрну стрічку.


Виключає можливість появи бульбашок.


ImagePac – це перші у світі промислові пакети, наповнені рідкою фотополімерною смолою. При цьому йдеться про зовсім новий метод виробництва печаток, що пропонує всі переваги полімерів без відомих недоліків. Вам більше не потрібно робити, як раніше, полімерну пластину з відомих чотирьох складових частин (плівка-носій, липка стрічка, захисна плівка та фотополімер). Тепер Вам достатньо просто дістати пакет із упаковки.


Якість - пакети ImagePac герметично упаковані, це означає, що Вам більше не доведеться стикатися з проблемою бульбашок. Об'ємна маса налаштована таким чином, що можна створювати пластини з точністю менше однієї десятої міліметра. Таким чином Ви можете покладатися на єдину глибину пластин.


Витрати – ImagePac є рентабельним та екологічно чистим продуктом. Ви заощаджуєте час, виробляєте менше відходів та шлюбу і витрачаєте менше рідкого полімеру. І разом з тим Ви заощаджуєте готівку! Фактичні витрати виробництва однієї пластини тепер можна розрахувати миттєво.


Час – з ImagePac Ви заощаджуєте загальний час, який Вам раніше був потрібний для збирання окремих компонентів пластини, і ця економія складає до десяти хвилин. Економія часу пов'язана насамперед із тим, що Вам більше не потрібно наливати полімер із пляшок.


Простота використовувати ImagePac настільки просто, що навіть непрофесіонали можуть без проблем займатися виробництвом печаток. Якщо в якийсь момент у Вашому розпорядженні не виявиться навчений виробник пластин, Ви можете залучити і некваліфікований персонал.


Зберігання на складі – ImagePac – це комплексна система виготовлення текстових пластин. До цих пір завжди необхідно мати в запасі чотири різні компоненти в різних кількостях, і навіть якщо закінчувався лише один компонент, це вело до серйозних проблем. Сьогодні зберігання на складі з ImagePac стало набагато простіше, і з першого погляду зрозуміло, скільки печаток можна виготовити з існуючих запасів.


Чистота – ImagePac пропонує вам рідкий полімер у чистому, герметично запечатаному пакеті. Таким чином, виливання в'язкого та липкого рідкого полімеру стає зайвим.

Вага брутто (з упаковкою), кг
0
Ширина, см
8
Глибина, см
8
Висота, см
0