Різак Cutstream HQ 440 C (4020328)

34517
22'452,50 ₴1 шт
14 ДНІВ
Різак Сабельний професійної лінійки, для порізки паперу. Cutstream це самий надійний в питаннях порізки - HQ серії є однією з найбільш передових - це перевірений і постійно вдосконалюється апарат, характеризується не тільки своєю міцністю і довговічністю, він точний, надійні і простий у використанні практично для будь-якого офісу, рекламного агенства. З апаратом такого порядку, Ви можете бути упевнені в довгостроковій надійної роботи. Вони не тільки міцні і міцні, вони можуть уникнути будь-яких проблем з форматами і кількостями, там, де інші зазнали б невдачу давно. Різак Сабельний професійної лінійки, для порізки паперу.

Cutstream це самий надійний в питаннях порізки - HQ серії є однією з найбільш передових  - це перевірений і постійно вдосконалюється апарат, характеризується не тільки своєю міцністю і довговічністю, він точний, надійні і простий у використанні практично для будь-якого офісу, рекламного агенства.

З апаратом такого порядку, Ви можете бути упевнені в довгостроковій надійної роботі.

Вони не тільки міцні і міцні, вони можуть уникнути будь-яких проблем з форматами і кількостями, там, де інші зазнали б невдачу давно.

Матеріал
картон
Формат
А3
Тип різака
шабельний
Довжина різу, мм
440
Товщина стопи, мм
4
Максимально ріже, аркушів 80 г/м2
40
Притиск папери
автоматичний
Контрлезвие
є
Корпус
металевий
Вага брутто (з упаковкою), кг
10